Kakelspecialisten

allt inom kakel och badrum, handla i butik och online.

Vardagar 10.00-19.00, Lördag 10.00-16.00

Åtgärder mot Covid

Kakelspecialisten vidtar åtgärder internt för att hjälpa till och minska smittspridningen. Du som kund ska känna dig trygg och säker att besöka oss. Vill du inte besöka vår butik just nu så finns vi tillgängliga i flera andra kanaler. Ta hand om dig och dina kära!

Folkhälsomyndigheten uppmanar alla i samhället att aktivt bidra till att minimera smittspridning av det s.k. Corona-viruset. Kakelspecialisten med personal stöder det till fullo i vårt fortsatta i övrigt normalt dagliga arbete. Vår butik och proffscenter är öppet som vanligt.

Har du frågor inför ditt besök hos oss eller vill komma i kontakt med oss på Kakelspecialisten

Telefon: 08-686 93 60
Mail: 
butik@kakelspecialisten.se
Webshop: webshop.kakelspecialisten.se 

Under rådande omständigheter och av omtänksamhet för såväl dig som kund som våra medarbetare hanterar vi våra kontakter och möten enligt nedan.

  • Om du som kund  har feber, symptom på förkylning med hosta, halsont eller snuva vänta med att besöka oss.

  • Personal som har förkylningssymptom även mycket lindriga arbetar inte utan ombeds stanna hemma tills de är symptomfria plus 2 dagar extra.

  • I möten & samtal med dig som kund i butiken respekterar vi ett visst fysiskt avstånd. Vi har tejpat upp kring kassadiskar, de visar tydligt vilket avstånd som bör hållas. Vi har också satt upp skyltar som påminner om att hålla avstånd och hålla god handhygien. Vid kassorna sitter hostskydd uppsatta.

  • I våra butikslokaler erbjuder vi dig som kund bra möjligheter till god handhygien, det finns tvål och handsprit för dig att använda. Vid bokade möten kan du få munskydd om så önskas.

  • Vill du inte besöka vår butik så finns vi tillgängliga via telefon, mail, webshop, sociala medier. Vi har goda möjligheter för utkörning av material hem till dig.

  • Vi levererar ut ditt material till bilen om du inte vill gå in till varuutlämningen eller butiken. Här kan du läsa om hur du går tillväga.

  • Vi bjuder inte på kakor och bullar eller liknande i butiken. I proffscentret har vi ställt in den dagliga frukosten och även alla kurser och aktiviteter tillsvidare.

  • Butikslokalen är 2800 kvm och det finns stor möjlighet att hålla avstånd till andra besökare i butiken. Vi har ett maxantal på 220 personer i butiken och 30 personer i varuutlämningen. I varuutlämningen fins möjlighet att vänta på din tur utanför lokalen.