Kakelspecialisten

allt inom kakel och badrum, handla i butik och online.

Vardagar 10.00-19.00, Lördag 10.00-16.00

Kundklubb

Har du ett företagskonto på Kakelspecialisten och vill bli medlem i kundklubben? Kontakta Ekonomiavdelningen på 08-686 00 31 eller post@kakelspecialisten.se . Du kan också ladda ned en ansökan och lämna in till oss.

KAKELKLUBBEN

Kakelklubben är Kakelspecialistens kundklubb för dig som arbetar professionellt med plattsättning. Det som krävs är att du har ett konto på Kakelspecialisten och sen är det bara att börja samla poäng och det sker med automatik så fort du handlar något hos oss. För poängen kan du hämta ut attraktiva varor och tjänster. Det ska vara enkelt och kul att göra affärer hos Kakelspecialisten!

Det är ditt företag som är medlem i Kakelklubben och det krävs därför att en firmatecknare anmäler sig och är kontaktperson för kundklubben på ditt företag.

FÖRMÅNER 

POÄNG FÖR AKTIVITETER OCH INKÖP
I kundklubben får du poäng på alla dina inköp på Kakelspecialisten, det gäller både lagervaror och beställningsvaror. 1 kr = 1 poäng. Utöver det finns det chans att tjäna extra poäng på aktiviteter. Det kan handla om allt från att gå på en utbildning, mässa eller fylla i en enkät.

Poängen uppdateras varje dag i poängshoppen med automatik!

PREMIEPRODUKTER
För dina intjänade poäng kan du hämta ut varor i vår poängshop. Här hittar du massor av attraktiva produkter och tjänster. Utbudet är stort uppåt 300 varor och förhoppningsvis hittar du saker som du gillar. Just nu hittar du produkter i kategorierna datorer, foto, video, hem, hotell, hälsa, sport, ljud & bild m.m. 

POÄNG PÅ EXTERNA PARTNERS
Kakelklubben har ett unikt samarbete med ett stort antal externa partners. Det här innebär att du kan tjäna poäng till ditt poängsaldo genom att tanka på Statoil eller köpa en resa via Ving m.m. Mer information och utbud av partners hittar du på dina medlemssidor.

 

Hej!
Har du frågor kring kundklubben kontakta oss!

Hälsningar
Gunilla

Välkommen att kontakta oss